Nieuws

Activiteiten overzicht 2017

In mei 2016 zijn we voor het laatst naar het dorp in Accra geweest en afgelopen jaar zijn we helaas niet naar Ghana geweest als gevolg van gezondheidsproblemen bij onszelf.

Dit betekent niet dat er helemaal niets is gebeurd, want vanuit Nederland hebben we regelmatig contact gehad met de lokale stichting en waar nodig geadviseerd.

In 2016 is natuurlijk het grootste deel van de financien overgemaakt aan de lokale stichting waardoor voor 2017 het onderhoud en andere verplichtingen verzekerd waren.

Zoals het er nu uitziet zullen we medio 2019 weer een bezoek gaan brengen aan het dorp om ter plaatse te bekijken hoe een en ander er voor staat en daarna zal geevalueerd worden wat de komende jaren noodzakelijk is en of er nieuwe fondsen geworven moeten worden.

Wij hopen dat we de komende jaren kunnen blijven rekenen op de hulp van vele sponsors, zodat we onze uiteindelijke doelstelling zelfs nog verder kunnen gaan overtreffen, maar zodat we ook de continuiteit van het dorp kunnen waarborgen met geld voor voedsel en onderhoud.

Jan van Meerkerk en Hans Straver

Ingestuurd op 06-12-2018, 21:41 uur

Help ons!

Informatie over doneren

Bezoek onze Charity Shop

Nu in het nieuws

Reisverslag en werkbezoek April 2019

Lees dit bericht >>>

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen
Wij worden gesteund door Wilde Ganzen.

Onze doelstelling

Het realiseren van een dorp (80 woningen) voor verstoten gehandicapte leprapatienten in Ho, Ghana, Volta Region.